Ko je Atelje Gea?

Firma se bavi urbanističkim projektovanjem, izradom projektno-tehničke dokumentacije (idejnih rešenja, idejnih, glavnih i izvođačkih projekata), izradom tehničke kontrole, konsaltingom, vršenjem stručnog nadzora pri izvođenju radova, kao i posredovanjem pri ugovaranju i izboru izvođača. Pruža sve stručne usluge monitoringa, konsaltinga i inženjeringa u cilju realizacije i implementacije razvojnih projekata. Pored stalno zaposlenih u našem timu se nalazi i niz stručnih saradnika i konsultanata iz raznih oblasti tako da vam možemo ponuditi sledeće usluge.

Profil

Atelje za projektovanje i inženjering "G E A" sa sedištem u Bujanovcu, registrovan je u SO Bujanovac – Odeljenje za privredno komunalne poslove, daleke 2001.god. Osnovna delatnost firme je izrada i kontrola tehničke dokumentacije, kontrola izgradnje građevinskih objekata – nadzor, inženjering, projektovanje enterijera, izrada urbanističkih projekata. Poslovne prostorije firme se nalaze u centru Vranja u ul. Partizanskoj br. 10, lamela A, lokal A 25-26. Atelje “G E A” poslovno i geografski gravitira Pčinjskom regionu, tj. opštinama koje čine ovaj region: VRANJE, SURDULICA, PREŠEVO, BUJANOVAC, TRGOVIŠTE, VLADIČIN HAN I BOSILEGRAD i dr. U tom smislu prioritet u sklapanju poslova, dajemo investitorima iz ovih opština.

Sadržaj usluga

Firma se bavi izradom projektno-tehničke dokumentacije, urbanističkim projektovanjem, vršenjem stručnog nadzora, kao i izradom tehničke kontrole. Pruža sve stručne usluge monitoringa, konsaltinga i inženjeringa u cilju realizacije i implementacije razvojnih projekata. Učestvuje u implementaciji i praćenju ostvarivanja infrastruktrurnih projekata po fazama, u cilju stvaranja preduslova za ekonomski razvoj nerazvijenih područija. Obavlja poslove saradnje sa lokalnim zajednicama, u upravljanju pojedinačnim projektima, poslovima međuprojektne koordinacije i praćenje realizacije projekata. Firma iza sebe ima niz realizovanih i izvedenih projekata poslovnih, stambenih i industrijskih objekata, hala i magacina, kao i veliki broj urbanističkih projekata za potrebe izgradnje, parcelacije i preparcelacije.

Vođa tima - direktor
Čedomir Marković, arhitekta

Rođen 21. maja 1965. u Prištini. Osnovno obrazovanje stiče u Bujanovcu, a srednju školu završava u Vranju, gde i danas živi sa porodicom. Nakon napuštanja studija na građevinskom fakultet u Nišu, prelazi na odseku arhitekture pri Građevinsko - arhitektonskom fakultetu u Prištini, gde i diplomira sa temom "Rekonstrukcija Prve srpske škole u Bujanovcu", kao jedan od prvih studenata čiji je diplomski rad realizovan 2001-02.godine. Od 2003.god. član je Inženjerske komore Srbije i poseduje ličnu licencu za odgovornog projektanta. Specijalizovao se za menadžment, projektovanje, vođenje stručnog i projektantskog nadzora. Iza sebe ima niz uspešnih i izvedenih projekata.

Projektantski tim

Poznavanje Pčinjskog okruga kao i lokalnog stanovništva, lokalnih firmi i građevinskih preduzeća, kao i timski pristup projektovanju predstavljaju ključ uspeha naše firme. Glavni moto firme je kvalitetno i efikasno poslovanje koje se ogleda kako u kontaktu sa investitorima tako i u stručnom radu sa saradnicima i konsultantima. Spoj mladih i iskusnih projektanata kao i brz i predan rad preduslov su i garant, duge i kvalitetne saradnje stoga je afirmacija, profesionalan i korektan odnos prema zaposlenima jedan od osnovnih principa politike naše firme koje se stalno trudimo da poboljšamo.

Poslovni prostor

Poslovni prostor firme smešten je u objektu koji je projektovala naša firma, a nalazi se na atraktivnoj lokaciji u centru Vranja u okviru poslovno – tržnog centra. Posedujemo najkvalitetniju računarsku opremu, radne stanice za svakog zaposlenog, štampače, ploter, skener, kopir kao i moderno uređen enterijer koji obezbeđuje visoko kvalitetne uslove rada zaposlnih.